رژیم غذایی کبد چرب
یکى از فعالیت هاى مهم کبد، ذخیره سازى و سوخت وساز چربى ها در بدن است. کبد طبیعى حاوى حدود ۵ گرم چربى در ۱۰۰ گرم وزن خود مى باشد. هرگاه مقدار چربى بیش از ۵ درصد وزن آن افزایش یابد، به این حالت کبد چرب گفته مى شود.
کبد چرب، بیمارى شایعى در جامعه و در نتیجه بسیارى از بیمارى ها و یا حالت هاى تغذیه اى و رژیم غذایی نامناسب و یا سبک زندگی غلط در بدن ایجاد مى شود. انباشته شدن چربى در سلول هاى کبدى مى تواند به التهاب این سلول ها منجر شود.کبد نقش مهمى در سوخت وساز و شکستن چربى ها در بدن دارد. در صورت بروز اختلال در آن، چربى در کبد رسوب مى کند و موجب بروز کبد چرب مى شود.
در اکثر موارد، چاقى و اختلال در چربى هاى خون از علل کبد چرب مى باشند؛
علل دیگرى که مى تواند موجب بروز این حالت در کبد شوند، عبارتند از:
علت کبد چرب
- بیماری دیابت
- مصرف مشروبات الکلی در رژیم غذایی
- بد غذایی و سوءتغذیه و داشتن رژیم غذایی نامناسب
- مصرف برخی دارو های حاوی کورتون
- استفاده از برخی داروهای ضد تشنج
برخی بیماری های مزمن مثل هپاتیت سی و سل ریوی
علت کبد چرب
- بیماری دیابت
- مصرف مشروبات الکلی در رژیم غذایی
- بد غذایی و سوءتغذیه و داشتن رژیم غذایی نامناسب
راه های درمان
- بیماری دیابت
- مصرف مشروبات الکلی در رژیم غذایی
- بد غذایی و سوءتغذیه و داشتن رژیم غذایی نامناسب
دیدگاهتان را بنویسید